Приятели: Велоклуб БУЛБАЙК | BULMOTORS.COM |Авто Гуми | Pit Stop Tuning Shop | Pitstoptuning Blog | Viptuning.bg | Viptuning Blog | Тунинг Фест | Коктейли | Sepultura | Pitstoptuning форум | Fk-Automotive | Watereffect-bg | Hamann | Brabus | KN Filters | D&W Tuning | Sprint Booster | Mydizain | Onebg | DigDice | Форум Силистра | Google Earth Forum
Нови филми в Zamunda.NET >> Директория за статии - OneBG


Onebg.org съдържа статии и публикации с много полезна информация, но имайте предвид, че в някои от темите са използвани цинични изрази.
Този сайт е направен с комерсиална цел.

Нови филми в Zamunda.NET

Публикувано от admin 29 юли 2009


Източник:
www.Zamunda.NET


Damage / Щети (2009)
Резюме: "Щети" е екшън филм от 2009 г, главната роля в който се изпълнява от професионалния кечист Стив Остин-Ледения. Сценарист е Франк Хана, а режисьор Джеф Кинг. Сюжетът се върти около Джон Брикнър, затворник, пуснат под гаранция от затвора "Ривъртън", Ню Джърси. Брикнър е решен да започне живота си наново и да забрави за черното си и нечисто минало. Но в изроден свят, пропит от кръв, убийства и насилие, това ще се окаже доста трудна задача. Скоро героят на Остин се среща с Рено - предприемчив организатор на улични боеве без правила, и Франки - красивата му асистентка, изиграна от Лора Вандервурт, позната на зрителя от сериала "Смолвил". Изкусният боец бързо бива поблазнен от високите доходи и славата, които уменията му с свободните боеве му носят.
За заснемането на сцените, в които се разиграват улични боеве, са наети истински спортисти, занимаващи се с т.нар. смесени бойни изкуства (MMA). В изблик на ярост, в една от сцените Стив Остин счупва носа на един от борците. На 5 октомври филмът е пуснат в продажба в Обединеното кралство на DVD и BluRay. Кинопремиерата на лентата ще се състои на 28 януари догодина в Съединените щати.


2012 Doomsday / 2012 Денят на страшия съд (2008)
Резюме: На 21 декември 2012 четирима непознати, отравили се на религиозно поклонение се озовават при древен храм в сърцето на Мексико. За маиите това е последният записан ден. За учените от НАСА това е катаклизъм на смяна на полюсите. За всички останали е денят на Страшния съд.





Nostradamus: 2012 / Нострадамус: 2012 (2009)
Резюме: Доста пъти е доказвано, че описаните от "Нострадамус" събития са се случили в миналото, а не са предсказания за бъдещето. Това, че ние възприемаме неговото описание на вулкан, например, за ракета не означава, че ще валят ракети...

Човечеството ще бъде погубено и пречупено от огън, гняв, арогантност и завист. От него ще остане само счупен фрагмент от фрагмент.


2022 Tsunami / 2022 Цунами (2009)
Резюме: След цунамито от 26-и декември 2004 година загиват повече от 300 000 души, а около милион остават без подслон. Шест области в южната част на Тайланд са изложени на прякото му въздействие. 18 години по-късно през 2022 година е завършена инсталацията на система за предупреждение за цунами под строгия контрол на д-р Сиам, геолог и метеоролог, който е назначен за президент на Центъра за предупреждения за Азиатско-Тихоокеанския регион и Индийския океан. В стихията от 2004 година той е загубил единствения си син, който е оставил 2-годишна дъщеря, която докторът е отгледал сам. Сега тя работи като доброволец в организация за защита на околната среда. Д-р Сиам има двама близки помощници - 26-годишна жена, завършила колеж с професия геолог, която е загубила майка си в цунамито от 2004 година, и 28-годишен мъж, експерт по дивите животни в националния парк, който по същия начин е загубил родителите си. Най-голямото бетствие обаче, е внезапно, надига се непредсказуемо от тайландския залив към сушата и нищо не може да го спре - чудовищна приливна вълна помитаща всичко живо и разрушаваща всичко по пътя си.


Inglourious Basterds / Гадни копилета (2009)
Резюме: По време на Втората световна война, отряд американски войници евреи, познати като „Копилетата”, са специално вербувани и изпратени в окупираната от нацисти Франция, за да избиват, измъчват, скалпират и вдъхват неподправен ужас във враговете си.

И те не се единствените, жадни за отмъщение – семейството на младата Шосана е избито от нацистите, а тя успява да избяга в Париж. В големия град си намира работа в киносалон, където се запознава с германски военен герой, който се влюбва в нея.

Той дори успява да убеди началниците си да пуснат поредната си пропаганда в нейното кино – идеалната възможност за Шосана да отмъсти на окупаторите.


The Twilight Saga: New Moon / Здрач 2: Новолуние (2009)
Резюме: Във втората част от феноменално успешната поредица ЗДРАЧ на Стефани Майер, любовта между смъртна и вампир се издига на ново равнище, като БЕЛА СУОН (Кристен Стюарт) навлиза по-надълбоко в мистериите на свръхестествения свят, от който тя копнее да стане част – само за да се окаже в още по-голяма опасност откогато и да било по-рано.

След злополучния 18-ти рожден ден на Бела, ЕДУАРД КЪЛЪН (Робърт Патинсън) и неговото семейство напускат град Форкс, щат Вашингтон, в усилие да я защити от опасностите, присъщи на техния свят. Докато Бела с разбито сърце като насън кара последната си година в гимназията, безучастна и сама, тя открива, че образът на Едуард идва при нея винаги, когато се излага на опасност. Желанието й да бъде с него на всяка цена я кара да поема все по-големи рискове.

С помощта на приятеля от детството си ДЖЕЙКЪБ БЛЕК (Тейлър Лотнър), Бела възстановява стар мотор, който кара по време на приключенията си. Замръзналото сърце на Бела постепенно започва да се стопля от разцъфващата й връзка с Джейкъб, член на загадъчното племе Куилеут, което също има своя свръхестествена тайна.

Когато случайна среща изправя Бела срещу предишен смъртен враг, единствено намесата на глутница свръхестествено големи вълци я спасява от зловеща съдба, и срещата е плашещо доказателство, че Бела все още е в голяма опасност. В надпревара с времето Бела научава тайната на куилеутите и истинската причина на Едуард да я напусне. Тя се изправя също така пред перспективата за смъртоносно ново събиране със своя любим, което е далеч от това, на което се е надявала. С повече страст, екшън и съспенс, които направиха ЗДРАЧ световен феномен, ЗДРАЧ 2: НОВОЛУНИЕ е омагьосващо продължение на бокс офис хита.


Ninja / Нинджа (2009)
Резюме: Западняк на инме Кейси, трениращ нинджутсу в Япония, е помолен от своя учител да се върне в Ню Йорк и да защити "Йорои Битсу" легендарен брониран сандък, който съдържа оръжията на последния нинджа от клана Кога.



Men Who Hate Women / Мъже, които мразят жени (2009)
Резюме: Богатият индустриалец Хенрик Вангер предлага на Микаел Блумквист едногодишен договор срещу огромен хонорар, ако успее да разгадае мистерията с изчезването на любимата му племенница Хариет. Микаел Блумквист е разследващ журналист, разкрил ред скандални случаи и несправедливо осъден за клевета заради написана от него изобличителна статия срещу могъщ шведски финансов магнат. Заедно със суперхакера Лисбет Саландер – млада, кльощава, татуирана и регистрирана като психопатка, сега работеща в детективска агенция, попадат в кръговрат от динамични събития и драматични изпитания, в свят на семейна омраза и финансови скандали, в който бродят убийци-психопати.


The Taking of Pelham 1 2 3 / Ударът "Пелам 123": Отвличане в метрото (2009)
Резюме: Един обикновен ден на диспечера в нюйоркското метро Уолтър Гарбър /Дензъл Уошингтън/ се превръща в хаос заради дръзко престъпление: отвлечен е подземен влак. Лидер на бандата от четирима добре въоръжени престъпници е Райдър /Джон Траволта/, който заплашва да избие пътниците, ако не получи огромен откуп в рамките на един час. Гарбър се опитва да надхитри Райдър и да спаси заложниците, използвайки богатите си познания за системата на метрото. Един въпрос обаче не му дава мира – дори ако крадците получат парите, как биха се измъкнали на свобода ?


G.I. Joe: The Rise of Cobra / G.I. Joe: Изгревът на Кобра (2009)
Резюме: Взривяващо и неустоимо лятно екшън приключение, G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА ще ви отведе от египетската пустиня до полярните ледове, където елитният екип G.I. JOE трябва да разкрие и залови корумпиран търговец на оръжия, преди той да застраши цялото човечество. С помощта на фантастичната технология, която усъвършенства и най-добрия войник, героите от G.I. JOE ще се изправят срещу непрестанно нарастващата мощ на тайнствената организация КОБРА. Искате да научите повече за G.I. JOE, КОБРА и високотехнологичния екшън от ново поколение?


Star Trek / Стар Трек (2009)
Резюмe: През май за единадесети път „Стар Трек” ще нахлуе в кината. Този път режисьор е Джей Джей Ейбрамс. Ерик Бана, Уинона Райдър, Саймън Пег и Крис Пайн са само малка част от имената, които ще участват в космическите битки. Сюжетът на поредния "Star Trek" ще проследи запознанството на героите Джеймс Ти Кърк и г-н Спок в академията на Звездния флот, както и първата им обща мисия. Предишната серия "Star Trek: Възмездието" от 2002 г., режисирана от Стюърт Беърд, оглави бокс офис класациите за най-касови филми.



Мажоретки: Борба докрай (2009)
Резюме: Кристина Милиан блести като дръзкия приветлив капитан Лина Круз, чиито свят се преобръша с главата надолу, когато семейството и се премества от градските улици на източен Лос Анджелис към слъчевия крайбрежен град Малибу. В новото си училище, Лина се сблъсква с Ейвъри - много конкурентен, знаменит капитан на отбор, а също така се влюбва в сладкия брат на Ейвъри - Евън. Лина е решена да отговори на предизвикателството, но ще успее ли да сформира нов звезден отбор, да победи Ейвъри на Spirit Championships и запази връзката си с Евън?


Другият мъж (2008)
Резюме: Филмът разказва историята на Питър (Liam Neeson), който открива, че съпругата му Лайза (Laura Linney) получава електронни писма и съобщения на мобилния си телефон от Ралф (Antonio Banderas), мъж, за чието съществуване той дори не знае. Натрапчивите мисли на Питър за непознатия съперник все повече го завладяват и въпреки съвета на дъщеря му Абигейл (Romola Garai), наранен и отмъстителен Питър отлита за Милано, за да издири загадъчния Ралф и истината за връзката му с Лайза.



Ангели и демони (2009)
Резюме: Това със сигурност е един от блокбастърите за годината. Когато става въпрос за Дан Браун приходите се изчисляват в милиони. А когато режисира Рон Хауърд и в актьорския състав са Том Ханкс и Юън Макгрегър вече става дума за стотици милиони.
Екипът зад феноменалния филм „Шифърът на Леонардо” се събира отново за многоочаквания „Ангели и демони”, по бестселъра на Дан Браун.
Том Ханкс е в ролята на Робърт Лангдън, който още веднъж открива, че силите от древността няма да се спрат пред нищо, дори пред убийство, за да постигнат целите си.


Уличен бой (2009)
Резюме: Шон Макартър е млад мъж от провинцията, който пристига в Ню Йорк без пари и възможности. Едва преживявайки от продажбите на фалшиви стоки, Шон се запознава с мошеник на име Харви, който моментално начертава план за бързо забогатяване.
За целта Шон трябва да развие значителния си талант в уличните битки – това е единственият начин да спечели достатъчно пари, за да се измъкне от дупката, в която е затънал.
Харви става негов мениджър и му урежда серия от улични боеве, които превръщат младежа в звезда в подземния свят на незаконни мачове и залагания.
Двамата несигурни партньори откриват това, от което имат нужда, но не след дълго разбират, че ще трябва да заплатят тежка цена.


Изтезаван (2008)
Резюме: Агентът на ФБР Кевин Коул (Коул Хаузър) изпълнява мисия под прикритие в престъпна организация и често му се налага да прилага радикални методи, за да докаже своята преданост.
Мистериозният шеф Зиги му възлага задачата по проследяването на откраднати милиони и Коул трябва да работи със счетоводителя на мафията (Лорънс Фишбърн). С това започват и безкрайните манипулации. Вече не е ясно кой издава заповедите. Пристъпете в безмилостния свят на организираната престъпност, където всяка лъжа е от жизненоважно значение.


Информаторите (2009)
Резюме: Многостранно предаване с наратор, създадено в началото на 80-те години в Лос Анджелис, което цели да представи както елитната камара (най-богатите бизнесмени в Холивуд, развратните рок звезди, застаряващите водещи), така и най-нисшите от обществото (воаристичен портиер, аморален бивш измамник). Всичко това бива представено от група красиви, руси мъже и жени, които спят цял ден, празнуват цяла нощ, взимат наркотици и не осъзнават, че танцуват по ръба на вулкан.



G.I. Joe: Изгревът на Кобра (2009)

Резюме : Взривяващо и неустоимо лятно екшън приключение, G.I. JOE: ИЗГРЕВЪТ НА КОБРА ще ви отведе от египетската пустиня до полярните ледове, където елитният екип G.I. JOE трябва да разкрие и залови корумпиран търговец на оръжия, преди той да застраши цялото човечество.С помощта на фантастичната технология, която усъвършенства и най-добрия войник, героите от G.I. JOE ще се изправят срещу непрестанно нарастващата мощ на тайнствената организация КОБРА.





Европейско Пътешествие (2004)

Резюме : Европа никога няма да е същата! Не и след като Скоти, Томас и неговите приятели приключат с най-невероятното и дивашко пътешествие. Те се запознават с готини непознати мадами и се готвят да превърнат най-безсрамните си мечти в безценни спомени. Нямате бански? Не се притеснявайте! Просто се гмурнете в необузданото приключение “Европейско Пътешествие”!




Трите Кралства: Възкръсването на Дракона (2008)

Резюме: През 228 г. сл. н.е. Китай е разделен на три автономни провинции: Уей, Шу и У. Историята проследява живота на реално съществувалата (според книгите) личност Джао Дзълон. Роден в малкото село Чаншан, благодарение на своите изключителни бойни умения, той се издига до един от легендарните Пет тигрови генерали под командването на Лю Бей. Вдъхновен от романа на Луо Гуанджън от XIV век "Трицарствие" (познат още като "Романс за Трите царства" ), режисьорът Дениъл Лий поднася на любителите на азиатското кино тази изпълненена с динамика военна драма за борбата между трима забележителни пълководци и опитите на всеки от тях да установи пълна хегемония над страната.
Допълнително : В Китай, когато се спомене известното класическо произведение “Трицарствие”, може да се каже, че няма човек, който да не го знае. В продължение на няколко века, вълнуващите и смели сцени на битки, достоверните образи на героите, живата и заинтригуваща линия на повествованието, печелят симпатиите на китайския народ. Освен това, този роман е и обект на много изследвания.
Луо Гуанджън живее през ХІV в. В “Трицарствие” той разказва за почти стогодишния исторически период, наситен със събития, между 184 г. и 280 г. Луо Гуанджън събира голямо количество исторически записки, истории, предания и приказки за този период, в които преплита собствените си стремежи за власт и преживяното през въстанията, и създава една вълнуваща история за политиката и войните на Трите царства – Уей, Шу, и У. Този роман отразява конфуцианските ценности от времето, по което е бил написан. Съгласно конфуцианските морални норми, лоялността към семейството, приятелите и висшестоящите е най-важната мярка за начина, по който да се отличи добрият от лошият човек.



Дакота Скай (2008)

Резюме : Дакота Скай е обикновено, момиче, което носи бремето на супергерой, притежавайки невероятна дарба. Тя има способността да вижда истината, скрита зад всяка една лъжа, която чуе, независимо колко проста или заплетена е тя.






Ударът в казиното (2009)

Резюме : След като е сексуално нападната от собственик на казино в Лас Вегас, Бари Кейлън (Дийн Муро), екзотичната танцьорка Дженифър (Амилия Джойнер) и четирите й красиви приятелки планират да получат отмъщение, като ограбват едно от казината на Кейлън. Но докато те внимателно планират всичко, Дженифър открива, че една от нейният екип крие тайна, която може да ги предаде всички.




Ледена епоха 3: Зората на динозаврите (2009)

Резюме : Във вихъра на събитията, както обикновено, са грижовният мамут Мани, вечно неразбраният ленивец Сид и своенравният саблезъб тигър Диего. След като се размина на косъм с удавянето в предишната серия, сега симпатичното трио претърпява поредния етап от еволюцията си, който обаче няма нищо общо със зоологията, а по-скоро напомня чисто човешка криза на личността. Мани и няколкотонната му половинка Ели, които преди не можеха да делят една и съща долина, са изгладили отношенията си дотам, че вече чакат първия си наследник. Цъфтящото наоколо семейно щастие влияе зле както на свирепия Диего, който се опасява, че коефициентът му на полезно действие се е снижил до този на обикновена домашна котка, така и на чувствителния Сид, копнеещ за собствена челяд. За зла беда именно желанието да бъде полезен някому подвежда добродушния ленивец да прибере съмнителните яйца, тънейки в неведение относно факта, че осиновява бебета на кръвожаден Тиранозавър Рекс. Както се досещате, хищникът не оставя наглата кражба ненаказана и не след дълго останалата част от праисторическата задруга се втурва да спасява зеленикавия си приятел от бъкащия с опасна флора и фауна подземен свят на динозаврите. Естествено, и този път няма да минем без частта с вманиачената по жълъдите катерица Скрат, чиято склонност да предизвиква световни катаклизми, докато прави нечовешки усилия да се добере до заветната ядка, я превърна в запазена марка на поредицата и й спечели главна роля в други две рисувани късометражки. В Ледена епоха 3 опуленият гризач има сериозна конкуренция в лицето на изкусителна представителка на същото семейство, която се бори за господството над жълъда с хитрост и коварство, достойни за една истинска Мата Хари. В допълнение аниматорите от Blue Sky Studios са измайсторили още цяла галерия компютърно генерирани второстепенни персонажи с ярко изразени характери и духовитост, която по-възрастната част от аудиторията със сигурност ще оцени подобаващо.



Предградие 13: Ултиматум (2009)

Резюме : Деймиън и Лито се връщат в Предградие 13, за да въдворят ред в проблемния сектор, който е под контрола на петима шефове на банди. Двамата трябва да успеят да изпреварят тайните служби, преди те да предприемат драстични мерки за овладяване на ситуацията.


Изкуството на войната 3: Възмездието (2009)

Резюме : Когато дипломацията е безсилна, трябва да се предприемат извънредни мерки. В тази нова версия на "Изкуството на войната", агент Нийл Шоу, в ролята сензацията от групата Ноути Бай Найчър - Трийч, е на опасна мисия, чиято задача е да попречи на свернокорейски терористи да се сдобият с ядрена бомба. Но когато играта загрубява, Шоу е въвлечен в кръстосан огън и спасява красива тв. водеща (в ролята модела на Плейбой - Сунг Хи Лий), но е обвинен в убийство. Сега вече преследван от закона и с помощта на новия си партнъор и мистериозната водеща, Шоу трябва да разчита на уменията си по бойно изкуство и на опита си като боец, за да открие терористите преди да активират бомбата на срещата на ООН. Това е война и няма място за изкуство.


12 рунда (2009)

Резюме : Режисьорът на „Умирай трудно 2” и продуцентът на „Скорост” предлагат едно ново екшън приключение с участието на звездата на Световната Федерация по Кеч Джон Сина – „12 Рунда”.
Сина е в ролята на полицая от Ню Орлиънс Дани Фишър, който успява да залови известния престъпник Майлс Джаксън. По време на преследването загива приятелката на Майлс и когато 1 година по-късно той успява да избяга от затвора, единствената му цел е да отмъсти на полицай Фишър, като го подложи на 12 рунда загадки и екстремни физически предизвикателства.
Да излезе победител от оспорвания двубой е единствения шанс за Дани да види годеницата си отново жива.



Х-мен Началото: Върколак (2009)


Резюме : След успеха на трилогията "Х-мен" Холивуд ни представя и предисторията на събитията през погледа на един от основните персонажи - Върколака. Продукцията "Х-мен Началото: Върколак" е заснета от режисьора Гевин Худ, след като Зак Снайдър отказва, за да екранизира комикса "Пазителите". Големите имена на афиша на лентата са на Хю Джакман, Лив Шрайбър, Райън Рейнолдс и Доминик Монахан. Освен изпълнител на главната роля Хю Джакман е и продуцент на филма.
Лоуган (Хю Джакман) и неговият брат Виктор (Лив Шрайбър) преживяват трагедия в детството си, но тя само ги сплотява. Години след това двамата служат в армията, където попадат под командването на мистериозния Уилям Страйкър (Дани Хюстън). Лоуган се отказва да участва в повече кръвопролития и отива да живее с приятелката си. Тя скоро е убита от брат му Виктор и Лоуган се съгласява да участва в тайна програма, която ще направи тялото му неразрушимо. Така той се превръща във Върколака, който търси отмъщение от брат си, който също е преминал през генна трансформация.



Хана Монтана (2009)

Резюме : Майли Стюарт (Майли Сайръс) е на ръба на възможностите си да се справи едновременно с училището, приятелите и с тайния си живот като поп звезда.
Нарастващата популярност на Хана Монтата заплашва да превземе живота й и тя е на път да се откаже от всичко останало. Затова баща й (Били Рей Сайръс) решава да я заведе в родния й дом в Краули Корнърс, Тенеси, за да й припомни реалността – а тя я повлича с приключения, изпълнени със забавление, смях и романтика, които дори Хана Монтана не може да си представи.


Ангел на смъртта (2009)


Резюме : В традицията на "Бибрутално", "Убий Бил" и "Град на греха", присъденият с награда писател на комикси Ед Брубейкър "Инкогнито", "Смъртта на капитан Америка", "Дявол на доброто" в екип с каскадьорката - превърнала се в култова звезда Зои Бел "Бибрутално 1: Разходкa Смърт", "Изгубени" участват в сковаващ, стилен и смазващ трилър за много лошо момиче, което става "добро". Ийв Бел е сексапилен убиец, който покосява жертвите си без жал - докато един нескопосан удар променя всичко. Изненадващо, Ийв е намушкана в главата и по невнимание убива младо момиче. Острието е премахнато, но вредата е сторена: умът на Ийв е пълен с видения жертви от миналото. Ловецът се превръща в жертвата и тази машина за убиване е заразена с разкаяние. Неспособна да "работи", това дребно предимство се превръща в неудържим проблем. Единственият шанс на Ийв да оцелее е да издири нейните безскрупулни шефове преди техните нови наемници да я открият. Във филма "Ангел на смъртта" участват още Луси Лоулес "Зина, Принцесата Войн", "Приказки за Лека Нощ", "Бойна звезда Галактика", Доу Джоунс "Карантина" и Тед Рейми "Спайдърмен 3".



Отведи ме в ада (2009)

Резюме : Кристин Браун (Алисън Ломан) е амбициозна банкова служителка от Лос Анжелис, живееща с чаровния си приятел професор Клей Долтън (Джъстин Лонг, Умирай трудно 4.0). Животът е прекрасен, докато един ден в банката й се появява мистериозната госпожа Гануш (Лорна Рейвър), за да помоли за отсрочка по ипотеката си. Дали Кристин трябва да последва инстинкта си и да се смили над старицата? Или да откаже отсрочката и да впечатли шефа си (Дейвид Пеймър), за да си гарантира повишението? Кристин избира второто, което ще лиши старицата от нейния дом.
В гнева си старата жена урочасва Кристин с проклятието Ламия, превръщайки живота й в истински кошмар. Преследвана от зъл дух и неразбрана от скептичния си приятел, тя търси помощта на екстрасенса Рам Джас, за да спаси душата си от вечно проклятие. За да помогне на ужасената Кристин, ясновидецът я изпраща на невероятно пътуване, което трябва да разруши проклятието. Но с наближаването на злите сили, Кристин ще трябва да се изправи пред немислими избори и да реши докъде е готова да стигне, за да се спаси.



Road Trip: Beer Pong (2009)

Резюме : Трима съквартиранти тръгват на пътуването на живота си, като изоставят всичко за да се качат в автобус, пълен със секси, скандални модели на бельо. Тахната цел - невероятното спортно предизвикателство : Националното надпиване с бира...



Мис Март (2009)


Резюме : Млад мъж се събужда от четиригодишна кома и научава, че неговата някога невинна гимназиална възлюбена сега е станала прочут модел в едно от най-популярните мъжки списания. Той и най-добрият му приятел решават да предприемат пътуване през страната с цел да стигнат в легендарната резиденция на списанието и да си върнат момичето. Така започва едно забавно приключение.



Ударът "Пелам 1 2 3" Отвличане в метрото (2009)

Резюме : Римейк на филма от 1974 година.
Въоръжени мъже отвличат мотриса на метрото в Ню Йорк с искане за огромен откуп.
Властите се опитват да преговарят с похитителите и се чудят как те планират да се измъкнат.



Уайтчапъл (2009)


Резюме : Действието се развива през 2008 година на фона на Уайтчапъл, Лондон,където съвременен отряд на полицията се изправя срещу стар противник.Серията от кървави, трагични и невъобразими престъпления показва,че някой се е заел да повтори убийствата на Джак Изкормвача.Убийствата се разследват от нашите трима необичайни герои:Чандлър (Пенри-Джоунс), бързо изкачващ се по йерархията инспектор и неговият първи голям случай на убийство;Майлс (Фил Дейвис), близо до пенсиониране, корав и препатил сержант и Букан (Стив Пембертън), ексцентричен ходещ пътеводител за живота на Джак Изкормвача.

Обичам те, човече (2009)

Резюме : Питър, сравнително успешен брокер, с нелоши успехи сред жените, предлага на красивата си приятелка брак. И проблемите започват. Не, не са свързани със самата сватба, щеше да е прекалено изтъркано. Идват от това, че всъщност приятелите на нашият герой до един са... жени. А му трябва кум. Осъзнавайки, че всъщност е пренебрегвал дружбата с мъжката половина от човечеството, Питър започва да си търси най-добър приятел. Майка му се включва и нещата се завъртат по най-забавния възможен начин. И макар всичко да започва като катастрофа, в крайна сметка точният човек се намира, при това случайно.



Хари Потър и нечистокръвният принц (2009)

Резюме : Окуражени от завръщането на Лорд Волдемор, Смъртножадните опустошават световете както на Мъгълите, така и на магьосниците и Хогуортс вече не е толкова безопасен, колкото е бил някога.
Хари подозира, че нови опасности може би дебнат и в самия замък. Дъмбълдор е решен да го подготви за наближаващата решителната битка. Той се нуждае от помощта на Хари за да пробият защитата на Волдемор. А също разчита и на помощта на бившия професор по отвари в Хогуортс, Хорас Слъгхорн. За целта Дъмбълдор убеждава стария си колега да се върне на предишната позиция с обещания за повече заплащане, по-голям кабинет….и възможност да преподава на известния Хари Потър.



Призраци на бивши гаджета (2009)

Резюме : Режисьор на филма е Марк Уотърс, сценарият е дело на Джон Лукас а в главните роли фигурират куп холивудски звезди като: Матю Макконъхи, Дженифър Гарнър, Ема Стоун, Кристина Милиан, Майкъл Дъглъс, Брикин Майер и др. Историята се върти около фотографа Конрад Мийд в ролята (Матю Макконъхи), който е известен с умението си да завърта главите на жените, които снима, и след кратка авантюра да ги зарязва. Той се опитва да убеди по-малкия си брат да не се жени, защото смята булката за неподходяща, но вечерта преди церемонията няколко духа посещават фотографа, показвайки му как би изглеждал самотният му живот ако не промени нещо в поведението си...


Източник: www.Zamunda.NET

ФОТО ФОРУМ - Photo-Forum.me | ФОТОГРАФИЯ | ФОТО ГАЛЕРИЯ | СНИМКИ | ФОТО РЕВЮТА | ФОТО ТЕХНИКА | ФОТО БАЗАР

Подкрепи ме, като дадеш своят глас

Първия Български Бутон за споделяне

4 Responses to Нови филми в Zamunda.NET

  1. Петров Says:
  2. Чудех се какво да гледам, но вече реших. Интересна тема. Вместо да се ровя из торентите, си цъквам тук и си избирам какво да изтегля. Блога е супер.

     
  3. :))))))))))))

     
  4. HI VENCI,DALI NE STE PREKALIA, AKO NA FONA NA GOLIAMATA RABOTA,KOIATO VARSHISH,TE POMOLIA ZA FILMA 'DUHAT NA VREMETO',ZA KOITOPREDI TRI DNI STANA DUMA S MOI PRIIATELI.NO GO IMAHA NA NEMSKI OT ANGLIISKI,NO NE ZNAM DOICH.OSVEN RABOTATA NE SPIRAI DA PRAVISH I SPOMENI.BLAGODARIA TI.

     
  5. СПОМЕНИ СЕ ПРАВЯТ ОТ ЗДРАВ ЧОВЕК,НА ХУБАВИ СОФРИ И С КРАСИВИ,ЛЮБИМИ СЪЩЕСТВА,,МИСЛИХ,ЧЕ В ТОЗИ ЖИНОТ ЩЕ ПРЕСКОЧА ТАЗИ ТЕХНИКА-PC,НО ПРЕДИ 5-6 ГОДИНИ ПОДДЪРЖАХ ЕДНА ЛИНИЯ БАЛТИКА-GB,ТОГАВА ИМАХ ПО-МЛАД КОЛЕГА,КОЙТО МЕ ЗАПАЛИ,ПРОВЕДОХМЕ БЪРЗ КУРС,НАПРАВИ МИ ЕДНО ПРИМЕРНО ДЪНО И КАТО СЕ ПРИБРАХ,НЕДНАГА СИ КУПИХ,А СЛЕД ОЩЕ 2 СЕ ПЕНСИОНИРАХ,ИМАМ ПРИЯТЕЛИ И В СИЛИСТРА,КОИТО ПОМНЯ ЖИВИ И ИСКАМ ДА ОСТАНАТ ТАКИВА,НЕ ГИ ТЪРСЯ,ЗА ДА НЕ БЪДА НЕПРИЯТНО ИЗНЕНАДАН,,,СЕГА СЕ СЪБИРАМ С ПРИЯТЕЛИ,ХОДЯ ЗА РИБА,КОГАТО МИ СЕ ОТВОРИ ПАРАШУТА ДИГАМ САМОЛЕТА И ЛЕТИМ С ЖЕНА МИ,НА ЗАПАД ИЛИ НА ИЗТОК,СПОРЕД НЕЙНОТО НАСТРОЕНИЕ-ПО БЛИЗКИ ИЛИ ДАЛЕЧНИ ДЕСТИНАЦИЙ,РАЗБИРА СЕ БЕЗ ТРУБИСТАН И ДРУГИ ПОМАГАЛА,ПОЗДРАВИ,ОСТАВАМ АНОНИМЕН,,,ПЛОВДИВ

     

Публикуване на коментар

Приятели: BG Market 24 |Авто Гуми | Pit Stop Tuning Shop | Pitstoptuning Blog | Viptuning.bg | Viptuning Blog | Тунинг Фест | Коктейли | Sepultura | Pitstoptuning форум | Fk-Automotive | Watereffect-bg | Hamann | Brabus | KN Filters | D&W Tuning | Sprint Booster | Mydizain | Onebg | DigDice | Форум Силистра | Google Earth Forum